Facebook Pixel
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Julian Anthony

ArtiestJulian AnthonyShare

Overstag is trots om Julian Anthony te verwelkomen in onze DJ Hall of Fame! Deze jonge en getalenteerde artiest is een opkomende DJ en producer in de Nederlandse house scene en heeft al snel een naam voor zichzelf gemaakt met zijn kenmerkende afro en onweerstaanbare groovy beats.

Julian begon zijn muzikale carrière als drummer en is altijd al geïnspireerd geweest door de magie die ontstaat wanneer drums en basslines samenkomen. Hij raakte al snel geïnteresseerd in housemuziek, een genre dat ontstaan is door de fascinatie van zijn pioniers voor die elementen.

Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld als een uitstekende DJ en heeft hij opgetreden op gerenommeerde locaties in Nederland, zoals Toffler, Claire, Dok en Pip, en gedeeld line-ups met grote namen zoals Cinthie, Prunk, Benny Rodrigues en Samuel Deep. Julian heeft ook zijn weg gevonden naar de studio en heeft al een aantal releases op zijn naam staan, waaronder zijn debuutrelease op PIV, die de 30e plaats op Beatport bereikte.

Julian’s sets worden gekenmerkt door een combinatie van 90’s house met moderne groovy en dansvloer-georiënteerde geluiden, geïnspireerd door artiesten als ANOTR, Kerri Chandler, Toman en Archie Hamilton. Zijn muziekstijl is energiek en opwindend, en hij weet altijd hoe hij het publiek op de dansvloer moet krijgen en houden.

Entertainment

Na een succesvol 2022, waarin Julian zijn dagbaan vaarwel zei om zich volledig te kunnen richten op zijn passie, is hij vastbesloten om verder te gaan met zijn succesvolle carrière. Hij heeft al optredens gepland staan op verschillende festivals, waaronder Awakenings Spring Festival, Soenda Festival en Amsterdam Open Air.

Volg DJ Julian Anthony

Ben je fan van de jonge en getalenteerde DJ Julian Anthony en wil je graag op de hoogte blijven van zijn laatste optredens en muziekreleases? Volg hem dan op zijn social media kanalen!

14
sep, 2024
🫶🏻The word 𝙞𝙨 𝙤𝙪𝙩! 👀 𝗢𝗩𝗘𝗥𝗦𝗧𝗔𝗚 going 𝗜𝗝𝘀𝘀𝗲𝗹𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗹𝗲, op zaterdag 14 september. Save the date! 🪩💃🏼 Het ideale feest om het festivalseizoen 𝙖𝙛 𝙩𝙚 𝙨𝙡𝙪𝙞𝙩𝙚𝙣 en de laatste zonnestralen mee te pakken ☀️ 𝗣𝗿𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗲𝗲𝗿 je nu voor 𝟮𝟭 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 en krijg early access met 𝟰𝟬% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 🧡⛵️ 🌿 Link in 𝗕𝗶𝗼! 🎟️

IJsselcentrale

Zwolle september 14, 2024 13:00
Lees meer
€39,95

Overstag © 2023 All Rights Reserved

KVK: 84480769