Facebook Pixel
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Duivesteijn

ArtiestDuivesteijnShare

Stel je eens voor: de lichten gaan uit, de bas dreunt door je hele lichaam en je voelt de energie van de muziek door je heen stromen. Dit is waar Duivesteijn, de opkomende DJ uit Zwolle, voor zorgt tijdens zijn sets.

Met zijn unieke stijl en gevoel voor sfeer weet Duivesteijn het publiek te betoveren, ongeacht welke muziek hij draait. Naast zijn passie voor Italo-disco, is hij ook een grote fan van techno en weet hij als geen ander deze stijlen te combineren in zijn sets.

Duivesteijn heeft al op vele festivals en evenementen opgetreden, waar hij altijd voor een geweldige sfeer zorgt. Hij is niet alleen een geweldige DJ, maar ook een entertainer die ervoor zorgt dat het publiek zich vermaakt en de hele nacht blijft dansen.

Entertainment

Dus, of je nu van Italo-disco of techno houdt, Duivesteijn is de DJ die je niet wilt missen. Hij neemt je mee op een reis door de wereld van de dansmuziek en laat je de energie van de muziek voelen als nooit tevoren. Hou de festivals in de gaten en zorg dat je erbij bent als Duivesteijn achter de draaitafels staat!

Volg Duivesteijn

We zijn benieuwd wat de toekomst voorDuivesteijn zal brengen en kijken uit naar zijn volgende shows en releases. Blijf hem zeker volgen, want hij is zeker een talent om in de gaten te houden! 🎧

14
sep, 2024
🫶🏻The word 𝙞𝙨 𝙤𝙪𝙩! 👀 𝗢𝗩𝗘𝗥𝗦𝗧𝗔𝗚 going 𝗜𝗝𝘀𝘀𝗲𝗹𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗹𝗲, op zaterdag 14 september. Save the date! 🪩💃🏼 Het ideale feest om het festivalseizoen 𝙖𝙛 𝙩𝙚 𝙨𝙡𝙪𝙞𝙩𝙚𝙣 en de laatste zonnestralen mee te pakken ☀️ 𝗣𝗿𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗲𝗲𝗿 je nu voor 𝟮𝟭 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 en krijg early access met 𝟰𝟬% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 🧡⛵️ 🌿 Link in 𝗕𝗶𝗼! 🎟️

IJsselcentrale

Zwolle september 14, 2024 13:00
Lees meer
€39,95

Overstag © 2023 All Rights Reserved

KVK: 84480769