Facebook Pixel
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Konna

ArtiestKonnaShare

Laten we het vandaag hebben over een Belgische DJ die je zeker niet mag missen – Mathijs Konna! Zijn onuitputtelijke passie voor muziek en zijn brede muzikale selectie maken hem tot een absoluut icoon in de Belgische dance scene.

Een reis met Konna is een nooit eindigende expeditie door verschillende muzikale genres en stijlen. Van techno met gesloten ogen en opzwepende trance-klassiekers tot zonneschijnhouse en lachende disco-cuts – niets is onmogelijk tijdens een set van Konna.

Naast zijn DJ-carrière heeft Konna ook Sweaty Palms opgericht en organiseert hij evenementen bij populaire clubs zoals Onder Stroom, Kompass en Amigo. Met zijn gevoel voor entertainment en zijn unieke muziekstijl weet hij altijd het publiek te betoveren.

Entertainment

Kortom, Mathijs Konna is een ware legende in de Belgische dance scene en verdient zeker een plekje in de hall of fame. Dus laten we zijn muzikale reis voortzetten en blijven dansen op de beats van Konna!

Volg DJ Konna

We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst zal brengen voor deze veelbelovende artiest. Hou hem in de gaten! 🎶

14
sep, 2024
🫶🏻The word 𝙞𝙨 𝙤𝙪𝙩! 👀 𝗢𝗩𝗘𝗥𝗦𝗧𝗔𝗚 going 𝗜𝗝𝘀𝘀𝗲𝗹𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗹𝗲, op zaterdag 14 september. Save the date! 🪩💃🏼 Het ideale feest om het festivalseizoen 𝙖𝙛 𝙩𝙚 𝙨𝙡𝙪𝙞𝙩𝙚𝙣 en de laatste zonnestralen mee te pakken ☀️ 𝗣𝗿𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗲𝗲𝗿 je nu voor 𝟮𝟭 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 en krijg early access met 𝟰𝟬% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 🧡⛵️ 🌿 Link in 𝗕𝗶𝗼! 🎟️

IJsselcentrale

Zwolle september 14, 2024 13:00
Lees meer
€39,95

Overstag © 2023 All Rights Reserved

KVK: 84480769