Facebook Pixel
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milion

ArtiestMilionShare

Maak kennis met Milion, de 21-jarige producer van Nederlandse afkomst die aan de leiding staat van de nieuwste generatie talentvolle House-muzikanten. Na te zijn opgegroeid in Zwitserland, Australië en Nederland heeft deze jonge producer zich uiteindelijk weer gevestigd in Nederland. Meteen verhuisde hij naar de grote stad om zijn stempel te drukken op de House-scene.

Na 2 jaar in Rotterdam te hebben gewoond en zijn vaardigheden te hebben verfijnd en zijn eerste optredens te hebben gegeven in gerenommeerde clubs als Toffler en Now & Wow, is hij verhuisd naar Amsterdam, waar hij nu furore maakt met zijn frisse benadering van zware House en zorgvuldig samengestelde, spannende sets.

Milion’s diepgewortelde passie voor jazz, dub en de zwaardere House-stijlen, heeft een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven van zijn eigen stijl. Bekend om zijn vooruitstrevende minimal en dubby house tracks, heeft deze jonge producer al een unieke sound gecreëerd, vol onderscheidende onverbiddelijke basslines en snelle synth-werk, waarmee hij combineert met zorgvuldig geselecteerde platen die de tand des tijds hebben doorstaan.

In zijn korte carrière van 2 jaar heeft Milion al snel naam gemaakt in de Nederlandse, maar ook internationale House-scene en heeft hij steun gekregen van grote namen als Michael Bibi, Skream, Jamie Jones, Archie Hamilton, Julian Anthony, Seb Zito, Rich NxT, Chris Stussy, Sidney Charles en nog veel meer.

Entertainment

In 2020 had hij zijn eerste release die de 6e plaats bereikte in de top Minimal chart op Beatport, gevolgd door nog veel meer releases op gerenommeerde labels zoals Distance Music, Airtime en Heavy House Society. Fast forward naar 2022 en deze jonge Nederlandse producer heeft releases op stapel staan op grote labels zoals PIV, Do Not Sleep Ibiza en Microhertz, en bereidt hij zich voor om zijn sound nog verder te ontwikkelen. Met zijn eigen ADE-evenement in het vooruitzicht is dit zeker een opkomend talent om in de gaten te houden.

Volg DJ Milion

We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst zal brengen voor deze veelbelovende artiest. Hou hem in de gaten! 🎶

14
sep, 2024
🫶🏻The word 𝙞𝙨 𝙤𝙪𝙩! 👀 𝗢𝗩𝗘𝗥𝗦𝗧𝗔𝗚 going 𝗜𝗝𝘀𝘀𝗲𝗹𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗹𝗲, op zaterdag 14 september. Save the date! 🪩💃🏼 Het ideale feest om het festivalseizoen 𝙖𝙛 𝙩𝙚 𝙨𝙡𝙪𝙞𝙩𝙚𝙣 en de laatste zonnestralen mee te pakken ☀️ 𝗣𝗿𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗲𝗲𝗿 je nu voor 𝟮𝟭 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 en krijg early access met 𝟰𝟬% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 🧡⛵️ 🌿 Link in 𝗕𝗶𝗼! 🎟️

IJsselcentrale

Zwolle september 14, 2024 13:00
Lees meer
€39,95

Overstag © 2023 All Rights Reserved

KVK: 84480769