Facebook Pixel
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Job de Jong

ArtiestJob de JongShare

Maak kennis met de 22-jarige ambitieuze DJ en producer, Job de Jong, geboren en getogen in Leiden, Nederland. Hij is al van jongs af aan gepassioneerd over housemuziek. In 2019 begon hij met DJ’en op verschillende feesten in Nederland. Na verloop van tijd werd hij bekend met de house/disco, minimal house en underground house muziekscene. Hij heeft zijn ervaring opgebouwd in venues zoals Thuishaven Amsterdam, Complex Maastricht, Colorado Charlie om er maar een paar te noemen van de unieke locaties waar hij heeft gedraaid.

Job de Jong’s sound wordt gekenmerkt door het combineren van 90’s house met moderne, groovy, dansvloer gerichte en uplifting sounds, geïnspireerd door artiesten zoals ANOTR, Kerri Chandler, Toman en Archie Hamilton. De liefde voor muziek en creativiteit van Job leidde hem naar de muziekproductie in eind 2019. Hij bracht zijn debuut-EP uit op OVRDOSE Deep, Get Up in januari 2021. Gevolgd door zijn release op Airtime Records, Initiate EP, wat een nummer 1 positie op de Beatport-charts opleverde. Met steun van onder andere Sidney Charles, Rossi en Toman, behaalde zijn People Society EP opnieuw een nummer 1 positie. Hij blijft zijn eigen identiteit en geluid vormgeven wat veelbelovende kansen biedt voor Job de Jong.

Entertainment

En als we kijken naar zijn shows en optredens in het verleden, dan zijn we zeker enthousiast over de toekomst van deze jonge talentvolle artiest. Zo heeft hij inmiddels al in diverse clubs en festivals door heel Nederland opgetreden, waaronder Hush, JOY, Groove Pool, Amsterdam Halloween en Verleiding Festival. En niet te vergeten zijn eigen JOY-evenementen die telkens uitverkocht zijn!

Volg DJ Job de Jong

We zijn benieuwd wat de toekomst voor Job de Jong zal brengen en kijken uit naar zijn volgende shows en releases. Blijf hem zeker volgen, want hij is zeker een talent om in de gaten te houden! 🎧

14
sep, 2024
🫶🏻The word 𝙞𝙨 𝙤𝙪𝙩! 👀 𝗢𝗩𝗘𝗥𝗦𝗧𝗔𝗚 going 𝗜𝗝𝘀𝘀𝗲𝗹𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗹𝗲, op zaterdag 14 september. Save the date! 🪩💃🏼 Het ideale feest om het festivalseizoen 𝙖𝙛 𝙩𝙚 𝙨𝙡𝙪𝙞𝙩𝙚𝙣 en de laatste zonnestralen mee te pakken ☀️ 𝗣𝗿𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗲𝗲𝗿 je nu voor 𝟮𝟭 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 en krijg early access met 𝟰𝟬% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 🧡⛵️ 🌿 Link in 𝗕𝗶𝗼! 🎟️

IJsselcentrale

Zwolle september 14, 2024 13:00
Lees meer
€39,95

Overstag © 2023 All Rights Reserved

KVK: 84480769