Facebook Pixel
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Groef

ArtiestGroefShare

Groef is helemaal klaar om de muziekwereld te veroveren! Hij heeft zijn raket op het platform staan en is klaar om te vertrekken naar onbekende bestemmingen. Maar één ding is zeker: hij neemt zoveel mogelijk mensen mee op zijn muzikale reis

Met zijn zorgvuldig ontwikkelde unieke stijl heeft Groef alle onderdelen en uitingen bij elkaar gebracht om zijn eigen sound te creëren. En geloof ons, zijn unieke sound is echt fenomenaal.

Entertainment

Of hij nu zijn 303 acid machine of een van zijn drumcomputers gebruikt, Groef blaast je omver met zijn muziek. Hij begint rustig in de Tech-House Barn met wat heerlijke vocale hits, om vervolgens over te gaan naar de Disco Dungeon waar hij je omver blaast met zijn trance, Classics, Techno & Hard-Tech.

Volg DJ Groef

Als je Groef volgt, ben je verzekerd van een muzikale ervaring die je nog lang zal bijblijven. Mis het niet en ga mee op zijn muzikale reis.

14
sep, 2024
🫶🏻The word 𝙞𝙨 𝙤𝙪𝙩! 👀 𝗢𝗩𝗘𝗥𝗦𝗧𝗔𝗚 going 𝗜𝗝𝘀𝘀𝗲𝗹𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗹𝗲, op zaterdag 14 september. Save the date! 🪩💃🏼 Het ideale feest om het festivalseizoen 𝙖𝙛 𝙩𝙚 𝙨𝙡𝙪𝙞𝙩𝙚𝙣 en de laatste zonnestralen mee te pakken ☀️ 𝗣𝗿𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗲𝗲𝗿 je nu voor 𝟮𝟭 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 en krijg early access met 𝟰𝟬% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 🧡⛵️ 🌿 Link in 𝗕𝗶𝗼! 🎟️

IJsselcentrale

Zwolle september 14, 2024 13:00
Lees meer
€39,95

Overstag © 2023 All Rights Reserved

KVK: 84480769