Facebook Pixel
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Discobillen

ArtiestDiscobillenShare

Laten we het vandaag hebben over een iconische DJ uit Den Bosch – DiscoBillen! Deze funky DJ is geboren en getogen tussen de palmbomen van Mallorca en heeft zijn unieke muziekstijl ontwikkeld op de Kermis van Hasselt.

Met een vader afkomstig uit de Caraïben en een moeder die opgroeide in een weeshuis in Lloret de Mar, heeft DiscoBillen een unieke mix van culturen in zijn bloed. Op de leeftijd van slechts 4 jaar oud was hij al welkom in de Python in de Efteling en won hij Ter land ter Zee en in de Lucht in 1986.

De muziek van DiscoBillen is als een cocktail die je niet stil laat staan – tropisch-koud, Italiaans-lijkend en tegelijkertijd stomend en bevroren. Het is alsof je een MSN-Messenger bericht stuurt via Instagram – je kunt het niet verstaan, maar begrijpt het toch.

Entertainment

Als je zijn muziek hoort, wil je gewoon dansen en plezier maken! Zijn sets zijn een ware ervaring en laten je het beste van de disco, funk en soul ervaren.

Dus haal snel je muntjes bij de bar en zoek DiscoBillen linksvooraan in de zaal! Laten we samen genieten van zijn unieke muziekstijl en dansen tot we erbij neervallen!

DiscoBillen verdient absoluut een plekje in de hall of fame als een ware legende in de Nederlandse muziekwereld.

Volg DJ Discobillen

We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst zal brengen voor deze veelbelovende artiest. Hou hem in de gaten! 🎶

14
sep, 2024
🫶🏻The word 𝙞𝙨 𝙤𝙪𝙩! 👀 𝗢𝗩𝗘𝗥𝗦𝗧𝗔𝗚 going 𝗜𝗝𝘀𝘀𝗲𝗹𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗹𝗲, op zaterdag 14 september. Save the date! 🪩💃🏼 Het ideale feest om het festivalseizoen 𝙖𝙛 𝙩𝙚 𝙨𝙡𝙪𝙞𝙩𝙚𝙣 en de laatste zonnestralen mee te pakken ☀️ 𝗣𝗿𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗲𝗲𝗿 je nu voor 𝟮𝟭 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 en krijg early access met 𝟰𝟬% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 🧡⛵️ 🌿 Link in 𝗕𝗶𝗼! 🎟️

IJsselcentrale

Zwolle september 14, 2024 13:00
Lees meer
€39,95

Overstag © 2023 All Rights Reserved

KVK: 84480769