Facebook Pixel
Skip to content Skip to footer

Artmann

Indy Artmanni, beter bekend als DJ Artmann, is een opkomende ster in de wereld van de elektronische dansmuziek. Geboren en getogen in een klein stadje nabij Amsterdam, het kloppende hart van de internationale dance scene, heeft Artmann de perfecte achtergrond om zijn muzikale talenten te ontwikkelen en uit te groeien tot een gerenommeerde DJ en producer.

Zijn Indonesische roots geven hem een uniek perspectief op muziek, wat resulteert in een opvallende sound die invloeden van zowel de Nederlandse als Indonesische cultuur combineert. DJ Artmann is een meester in het creëren van beats die het publiek in vervoering brengen en een onvergetelijke ervaring bieden op de dansvloer.

In zijn hypermoderne studio werkt Artmann onvermoeibaar aan het perfectioneren van zijn sound. Hij legt zijn ziel en zaligheid in elke track, wat duidelijk te horen is in zijn meeslepende mixen en vernieuwende producties. Zijn toewijding aan zijn muzikale ambacht heeft ervoor gezorgd dat zijn naam snel stijgt in de ranglijsten van de elektronische muziekwereld.

DJ Artmann heeft inmiddels opgetreden op talloze evenementen en festivals, zowel nationaal als internationaal, en zijn energieke sets en magnetische podiumuitstraling hebben hem al een toegewijde fanbase opgeleverd. Het publiek gaat steevast uit zijn dak op zijn aanstekelijke deuntjes, en met elke nieuwe track die hij uitbrengt, lijkt zijn ster alleen maar feller te gaan schijnen.

Entertainment

De passie die Artmann uitstraalt voor zijn vak is onmiskenbaar. Hij streeft ernaar om zijn publiek niet alleen te vermaken, maar ook te inspireren met zijn muziek en performances. Zijn verhaal is er een van vastberadenheid, doorzettingsvermogen en talent, en het is slechts een kwestie van tijd voordat DJ Artmann zijn rechtmatige plaats inneemt tussen de grootheden van de elektronische muziekwereld.

Volg DJ ARTMANN

Blijf op de hoogte van DJ Artmann’s avonturen, ontdek zijn nieuwste tracks en mis geen enkele kans om deze veelbelovende artiest live aan het werk te zien. Want één ding is zeker: DJ Artmann gaat de wereld veroveren met zijn onweerstaanbare beats en zijn onuitputtelijke passie voor muziek.

14
sep, 2024
🫶🏻The word 𝙞𝙨 𝙤𝙪𝙩! 👀 𝗢𝗩𝗘𝗥𝗦𝗧𝗔𝗚 going 𝗜𝗝𝘀𝘀𝗲𝗹𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗹𝗲, op zaterdag 14 september. Save the date! 🪩💃🏼 Het ideale feest om het festivalseizoen 𝙖𝙛 𝙩𝙚 𝙨𝙡𝙪𝙞𝙩𝙚𝙣 en de laatste zonnestralen mee te pakken ☀️ 𝗣𝗿𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗲𝗲𝗿 je nu voor 𝟮𝟭 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 en krijg early access met 𝟰𝟬% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 🧡⛵️ 🌿 Link in 𝗕𝗶𝗼! 🎟️

IJsselcentrale

Zwolle september 14, 2024 13:00
Lees meer
€39,95

Overstag © 2023 All Rights Reserved

KVK: 84480769